بیماری لوپوس ارثی است Things To Know Before You Buy
بیماری لوپوس ارثی است Things To Know Before You Buy
Blog Article
با اینکه تغییرات ژنتیکی باعث ابتلای افراد به بیماری لوپوس میشود، اما هنوز ژنی کشف نشده که مسئول بروز علائم بیماری لوپوس سیستمیک، لوپوس پوستی، یا لوپوس ارتیماتوز باشد.
این داروها مانند هیدروکسی کلروکین بر سیستم ایمنی تأثیر میگذارند و میتوانند به کاهش خطر ابتلا به بیماری لوپوس کمک کنند.
یکی از علائم لوپوس، التهاب و تورم اندامهاست که نه تنها در مفاصل، بلکه در اندامهایی مانند مغز، قلب، کبد، کلیه و پوست هم مشاهده میشود.
آزمایشها و روشهایی وجود دارند که متخصص روماتولوژیست را در تعیین شرایط بیماری و روش درمانی کمک میکنند.
استروژن در بدن خانم ها و آقایان تولید می شود؛ اما میزان آن در خانم ها بیشتر است.
سیستم ایمنی فردی که این وضعیت خود ایمنی را ( لوپوس) دارد، قادر به شناسایی مواد ناخواسته یا آنتی ژن ها با بافت های سالم نیست.
اگر در بدن مادر هر دو نوع آنتی بادی وجود داشته باشد، احتمال اینکه کودکی با لوپوس نوزادی به دنیا آورد بیشتر می شود.
خون: ابتلا به لوپوس با بیماری کم خونی، کمبود غیرعادی گلبول های سفید خون یا کم شدن تعداد پلاکت های خون که باعث لختگی خون می شوند، همراه است.
آزمایش های تصویری و پرتو ایکس به پزشک در تشخیص ارگان هایی که تحت تاثیر لوپوس چگونه بیماری لوپوس را درمان کنیم قرار گرفته اند، کمک می کند.
محققان نتوانسته اند هیچ ارتباطی میان عوامل ژنتیکی و ابتلا به لوپوس به دست آورند، با وجود این، این بیماری در بعضی از خانواده ها رایج تر است.
افراد مبتلا به لوپوس معمولاً دچار آرتروز التهابی نیز می گردند. آن ها هنگام صبح با احساس سفتی و تورم در مفاصل خود، مخصوصا در مفاصل دستشان از خواب بیدار می شوند.
عوارض جانبی کورتیکواستروئیدها شامل افزایش وزن، کبودی آسان، نازک شدن استخوان ها، فشار خون بالا، دیابت و افزایش خطر عفونت است.
وجود پروتئین، سلول های قرمز خونی و بافت های سلولی همگی میزان فعالیت کلیه را نشان می دهند.
شواهد محدودی درباره تاثیر رژیم غذایی در کنترل بیماری لوپوس وجود دارد، با این حال برخی شواهدی هستند که داشتن یک رژیم غذایی حاوی مقادیر کمی چربی اشباع شده و مقادیر بالایی روغن چرب امگا ۳ که در ماهی روغنی وجود دارد، ممکن است مفید باشد.